Over ons

Laat een onuitwisbare
indruk achter bij
je relatie

Wij ontwerpen, maken en bedrukken ringbanden, premium verpakkingen, mappen, doosbanden.

Neem contact met ons op

Presentation Products

Maak kennis met Presentation Products, producent van luxe presentatieproducten en premium verpakkingen. Alles wat we doen, is maatwerk. Daarom verdiepen we ons altijd eerst in de organisatie en de eindgebruiker. Om welk product of om welke gelegenheid gaat het? Welk gevoel wil je de eindgebruiker geven en welke functionaliteiten zijn belangrijk? Op basis van deze informatie bedenken we unieke producten en verpakkingen die bijdragen aan de merkbeleving. Neem contact op om persoonlijk kennis te maken of bekijk waarom andere organisaties voor ons hebben gekozen.

Bekijk alle producten

Maatwerkproducten

Elk product dat we vervaardigen is uniek. Daarin zijn de mogelijkheden zo groot als de fantasie en het budget reiken. Zo drukken we regelmatig unieke ontwerpen en wisselende designs voor premium productverpakkingen. Deze verpakkingen worden dan vaak een collector's item, een mooi compliment voor je merk! Maar we maken ook stalenpresentaties waarbij het de kunst is om de stalen op te laten vallen.Welk presentatieproduct of wat voor soort verpakking heb je in gedachten? Doe alvast wat inspiratie op met onze producten.

Deskundig advies

Sommige klanten weten precies wat ze willen en zoeken een betrouwbare partner om dit te vervaardigen. Anderen laten zich graag adviseren over de mogelijkheden. In beide situaties kun je bij ons terecht. Wij zijn een ervaren adviseur en denken graag met je mee. Van het productontwerp tot de ontwikkeling van het grafisch ontwerp en het technische en creatieve proces. We hebben een eigen creatieve studio en eigen productie, dus we weten precies wat er mogelijk is.

Bekijk alle producten

Branchekennis

We verdiepen ons altijd in de branche waar we voor produceren. Op die manier sluit het product echt aan bij de beleving en behoeften van de eindgebruiker. We zijn gespecialiseerd in producten voor onder andere retail, onderwijs, uitvaart, horeca en de farmaceutische industrie. Daarnaast werken we dagelijks samen met professionals in de marketing, communicatie en grafisch ontwerp. Door kennis uit te wisselen en te bundelen, komen we samen tot de beste resultaten.

Duurzame kwaliteit

Duurzaamheid is belangrijk voor onszelf en voor onze klanten. Als ISO 14001-gecertificeerd producent willen we onszelf continu verbeteren op het gebied van milieu en duurzame bedrijfsvoering. Zo hebben we de mogelijkheid om bijna alle producten te maken uit gerecyclede grondstoffen. Ook verminderen we onze afvalstromen zoveel mogelijk en recyclen we het overgebleven afval. Daarmee leveren we een bijdrage aan een circulaire economie.  Onze producten kunnen met FSC®-certificering worden geleverd. Bij producten met een FSC® label weet je zeker dat het papier, karton en hout uit verantwoord beheerde bossen komt. Vraag daarom naar onze FSC®-gecertificeerde producten. Onze keuze om dichtbij huis te produceren draagt bij aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Bovendien zorgen we voor goede arbeidsomstandigheden en werken we volgens het ISO 9001-kwaliteitsmanagementsysteem.

Bekijk alle producten

Wij maken & bedrukken al vanaf 50 stuks.

Wij denken graag persoonlijk met je mee.

Deskundig advies

Producten

Uitgebreid aanbod presentatieproducten
en premium verpakkingen

Geef je merk de gewenste uitstraling met onze presentatie producten en premium verpakkingen. Welke categorie spreekt jou aan?

Bekijk alle producten
Deze bedrijven gingen je voor